Kdyby mě to nebavilo, dávno bych toho nechal – Jakub Ptáček, Canteen

Jestli tě zajímá podnikání v oblasti gastronomie a rozvoz jídla, sleduj tento rozhovor:
💣Co bylo pro něho nejtěžší na začátku podnikání?
💥Jaký chyby udělal, se kterých se poučil?
🚀Jak zvládá růst firmy z 1 na 15 lidí?
🚀Kde vezme další finance na růst?

Jakub Ptáček založil firmu, která vaří obědy a rozváží je po Ostravě Canteen.

Sešli jsme se na pobočce na Ostravské provozovně a natočili tento rozhovor pro vás.

www.canteen.cz/

🙉Podle Jakubových slov by bylo už dávno po podnikání, kdyby ho to nebavilo. To je klíčový faktor, jak vydržet, když je situace na vhození ručníku do ringu. Nic jiného podnikatele vézt nadále ztrátovou firmu neudrží. Musí v tom vidět vyšší smysl.

Jakub začínal úplně sám a měl jen pár pomocníků na rozvor.

🚀Dnes jich je patnáct a bojují s náklady na dopravu a obaly. Jako správný podnikatel má dnes už své excelovské tabulky, které mu na začátku chyběly.

Už zná perfektně tok peněz a to, kde se dá přitlačit, ubrat a kde se schovává další profit.