Kdyby mě to nebavilo, dávno bych toho nechal – Jakub Ptáček, Canteen

Jestli tě zajímá podnikání v oblasti gastronomie a rozvoz jídla, sleduj tento rozhovor:
💣Co bylo pro něho nejtěžší na začátku podnikání?
💥Jaký chyby udělal, se kterých se poučil?
🚀Jak zvládá růst firmy z 1 na 15 lidí?
🚀Kde vezme další finance na růst?

Jakub Ptáček založil firmu, která vaří obědy a rozváží je po Ostravě Canteen.

Sešli jsme se na pobočce na Ostravské provozovně a natočili tento rozhovor pro vás.

www.canteen.cz/

🙉Podle Jakubových slov by bylo už dávno po podnikání, kdyby ho to nebavilo. To je klíčový faktor, jak vydržet, když je situace na vhození ručníku do ringu. Nic jiného podnikatele vézt nadále ztrátovou firmu neudrží. Musí v tom vidět vyšší smysl.

Jakub začínal úplně sám a měl jen pár pomocníků na rozvor.

🚀Dnes jich je patnáct a bojují s náklady na dopravu a obaly. Jako správný podnikatel má dnes už své excelovské tabulky, které mu na začátku chyběly.

Už zná perfektně tok peněz a to, kde se dá přitlačit, ubrat a kde se schovává další profit.

Jsem váš realitní makléř na Jižní Moravě

Pracuji na doporučení a spolupracuji s DOMA makléři

  • Pohybuji se v realitách od roku 2009
  • Ve své firmě jsem míval ve správě nemovitosti s více jak 100 nájemníky
  • Najměte si mě na spolupráci při prodeji a pronájmu vaší nemovitosti
  • Osobně jsem realitní investor a vím, jaké to je prodávat a shledat nájemníka
  • Věnuji se bydlení i komerci